Veilig werken bij VMB

Veilig werken bij VMB Metaalbewerking BV

Door de jaren heen hebben onze medewerkers bij hoogstaande productiebedrijven gewerkt. De veiligheidseisen bij dergelijke bedrijven zijn vaak erg hoog. Onze metaalbewerkers zijn zich daardoor bewust van hun omgeving en werken altijd volgens de laatste veiligheidsnormen. Zij signaleren mogelijke gevaren en weten dat te vertalen naar een goede oplossing of preventief ingrijpen.

CE-markering staal

Vanaf 1 juli 2014 moeten alle stalen en aluminium dragende constructiedelen zijn voorzien van een CE‐markering. Om die te mogen verstrekken, dient het constructiebedrijf gecertificeerd te zijn volgens de NEN‐EN 1090‐1. Op dit moment beschikt echter nog maar een klein deel van alle bedrijven over deze wettelijk verplichte certificering. VMB Metaalbewerking BV is trots dat het voldoet aan dit certificaat.

VCA gecertificeerd

VCA-certificering is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is er om medewerkers veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Onze monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd.

Wilt u meer weten over veilig werken bij VMB Metaalbewerking BV? Neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag over.

Projecten

Aankleding horeca

Aankleding horeca

In opdracht van een interieurbouwer heeft VMB de volledige aankleding van het restaurant Salt & Tasty in Rotterdam vervaardigd.

Kraanbaanconstructie

Kraanbaanconstructie

Telecom toepassingen

Telecom toepassingen

Contact

VMB Metaalbewerking BV

Kelvinstraat 3
7575 AS Oldenzaal
T: +31 541 51 23 51
E: info@vmb.nl

Wij bellen u