Specials

Maatwerk in metaalbewerking BV

Naast de industrie en de bouw zijn we als metaalbewerkers ook actief binnen andere sectoren. Dat kan, omdat we altijd uitgaan van de klantvraag en de mogelijke oplossingen die staal, RVS of aluminium daarvoor kan bieden. We denken buiten de kaders en zetten onze jarenlange expertise graag in. Zeker als het gaat om specifiek maatwerk, kunt u rekenen op onze kennis van metaalbewerking.

Wat biedt VMB Metaalbewerking BV u?

In principe kunt u iedere vraag over metaalbewerking aan ons stellen. Vaak weten we een passende oplossing te bedenken of kunnen we u samen met onze partners verder helpen. Zo hebben we onder meer al flinke series zendmasten opgeleverd, maar ook mobiele camerabewakingsmasten en ondersteuningsframes voor luchtbehandelingssystemen komen van onze hand. En waar we ook trots op zijn, zijn de bijzondere metaalbewerkingsprojecten. We tekenen en produceren unieke metaalontwerpen die uw project een geheel eigen uitstraling geven. Dat noemen wij bij ons nou een knap staaltje vakmanschap.

Wilt u weten voor wie we al mooie specials hebben gemaakt? Kijk dan bij onze projecten of neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag over.

Projecten

Aankleding horeca

Aankleding horeca

In opdracht van een interieurbouwer heeft VMB de volledige aankleding van het restaurant Salt & Tasty in Rotterdam vervaardigd.

Kraanbaanconstructie

Kraanbaanconstructie

Telecom toepassingen

Telecom toepassingen

Contact

VMB Metaalbewerking BV

Kelvinstraat 3
7575 AS Oldenzaal
T: +31 541 51 23 51
E: info@vmb.nl

Wij bellen u