Over VMB

Maak kennis met VMB Metaalbewerking BV

Als u aan ons vraagt, waar ben je nou goed in? Dan is er eigenlijk maar één antwoord mogelijk: VMB Metaalbewerking BV is specialist in maatwerk. Of u nou in het bezit bent van een industriepand of als aannemer werkt aan een mooi nieuwbouwproject, wij denken als geen ander mee over een creatieve invulling van uw vraag. En het kan best zijn, dat u met een veel betere oplossing terug gaat naar uw pand of project. Wij kijken altijd waar de kansen en mogelijkheden zijn om uw klantvraag zo optimaal mogelijk in te vullen.

Wat doet VMB Metaalbewerking BV?

Wij werken al ruim veertig jaar als metaalbewerkers. VMB Metaalbewerking BV is daardoor een begrip in de sector. U kunt ons inschakelen als u een specifieke vraag hebt op het gebied van metaalbewerking. Denk daarbij aan balustrades, metalen binnen- en buitentrappen en kraanbaan constructies, maar ook aan de meer speciale werken als zendmasten en mobiele camerabewakingsmasten. We bewegen ons daarbij veel in de industrie– en bouwsector. Daarnaast krijgen we regelmatig vragen uit onverwachte hoeken, zoals vanuit de techniek en uit de particuliere markt. Voor iedere vraag en voor ieder budget gaan wij op zoek naar een goede oplossing. Hebben we uw vraagstuk helder? Dan gaan we ontwerpen, produceren en monteren. Als totaalleverancier van metaal nemen we u het hele traject uit handen, zodat u zich kunt richten op uw eigen project of bedrijfsproces.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u VMB Metaalbewerking BV inschakelt, dan bent u verzekerd van een gestroomlijnd proces. Wij verzekeren u, dat u weinig omkijken heeft naar de ontwerp-, productie- en montagefase. Wij nemen u die zorgen uit handen. Daarnaast werken wij volgens een hoge veiligheidsstandaard en zijn we erop gericht om probleemoplossend te werken.

Wilt u weten wat VMB Metaalbewerking BV voor u kan betekenen? Kijk dan bij onze projecten of neem contact met ons op.

Projecten

Aankleding horeca

Aankleding horeca

In opdracht van een interieurbouwer heeft VMB de volledige aankleding van het restaurant Salt & Tasty in Rotterdam vervaardigd.

Kraanbaanconstructie

Kraanbaanconstructie

Telecom toepassingen

Telecom toepassingen

Contact

VMB Metaalbewerking BV

Kelvinstraat 3
7575 AS Oldenzaal
T: +31 541 51 23 51
E: info@vmb.nl

Wij bellen u