Industrie

Totaalleverancier voor de industrie

Als eigenaar of facilitair professional van een industriepand, weet u als geen ander wat de kracht van metaal is. Zonder gedegen constructie kunt u veilig werken wel vergeten. Uiteraard staat veiligheid hoog bij ons op de agenda en instrueren wij onze medewerkers altijd om zeer secuur te werken. Maar wij onderscheiden ons ook door op creatieve wijze mee te denken met uw vraagstuk. Complexe projecten vinden we uitdagend en deze uitdaging gaan we graag samen met u aan. U krijgt van ons goed opgeleide en gemotiveerde vakspecialisten die het gewend zijn om in productiebedrijven te werken.

Wat biedt VMB Metaalbewerking BV u?

Wanneer u met uw vraagstuk bij ons komt, gaan we eerst met u in gesprek. We onderzoeken met elkaar de mogelijke oplossingen en denken graag mee over het inpassen van goed doordachte constructies van aluminium, staal en RVS. Vervolgens gaan we het ontwerpproces in. Dankzij geavanceerde BIM-applicaties kunnen we u overzichtelijke 3D-tekeningen laten zien van het eindresultaat. Daardoor heeft u een goed inzicht in dat wat we voor u gaan produceren en vervolgens ook monteren. Wanneer we bij een ontwerp verschillende materialen met metaal moeten combineren, dan hebben wij goede contacten met specialisten in bijvoorbeeld duurzame materialen of hout. Samen met hen zorgen we voor een optimaal resultaat.

Machineframes

Een bijzondere tak van sport is ons specialisme in het ontwerpen, produceren en monteren van machineframes. Jarenlang hebben wij gewerkt als machinebouwers, waardoor we deze kennis nu goed kunnen inzetten voor het bouwen van machineframes.

Wilt u weten voor wie we in de industriesector hebben gewerkt? Kijk dan bij onze referenties of neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag over.

Projecten

Aankleding horeca

Aankleding horeca

In opdracht van een interieurbouwer heeft VMB de volledige aankleding van het restaurant Salt & Tasty in Rotterdam vervaardigd.

Kraanbaanconstructie

Kraanbaanconstructie

Telecom toepassingen

Telecom toepassingen

Contact

VMB Metaalbewerking BV

Kelvinstraat 3
7575 AS Oldenzaal
T: +31 541 51 23 51
E: info@vmb.nl

Wij bellen u