Bouw

Metaalspecialist voor de bouw

Nieuwbouw, verbouw, restauratie, het zijn de projecten waar we graag onze bijdrage aan leveren. Elk project kent zijn eigen specifieke kenmerken. Zo zal bij het ene project de nadruk liggen op het seriematig bouwen zonder al te veel franjes en kan bij een volgend project de architect zich uitleven op een stoer en eigentijds ontwerp. Wat de uitgangspunten voor een bouwproject ook zijn, VMB Metaalbewerking BV kan overal van toegevoegde waarde zijn. Met onze creatieve ontwerpers gaan we graag om tafel om van uw bouwproject iets bijzonders te maken, passend binnen het budget en de mogelijkheden.

Wat biedt VMB Metaalbewerking BV u?

Voor elk bouwproject zetten we een goed team in. We ontwerpen, produceren en monteren alles zelf, zodat we onze kwaliteit kunnen garanderen. Onze producten variëren van binnen- en buitentrappen, raveelconstructies en balustrades tot aan diverse soorten beplating en staalverwerking in interieurbouw. Door staal te combineren met andere materialen, kunnen we bijzondere creaties in zowel het interieur als exterieur van uw bouwproject realiseren. Kijk vooral ook eens bij onze projecten voor een goed overzicht van onze technieken en ontwerpen.

Veilig werken

In de bouwwereld is veilig werken erg belangrijk. We zijn dan ook trots op onze certificeringen. In Twente zijn we een van de weinige metaalbewerkers die in het bezit zijn van de CE-markering staal. Lees meer over veilig werken bij VMB Metaalbewerking BV.

Wilt u weten voor wie we in de bouwsector hebben gewerkt? Kijk dan bij onze referenten of neem contact met ons op. Wij vertellen u er graag over.

Projecten

Aankleding horeca

Aankleding horeca

In opdracht van een interieurbouwer heeft VMB de volledige aankleding van het restaurant Salt & Tasty in Rotterdam vervaardigd.

Kraanbaanconstructie

Kraanbaanconstructie

Telecom toepassingen

Telecom toepassingen

Contact

VMB Metaalbewerking BV

Kelvinstraat 3
7575 AS Oldenzaal
T: +31 541 51 23 51
E: info@vmb.nl

Wij bellen u